03 September 2023

11.00u -
18.00u

familiebarbecue

De Warande , Ringlaan 30a, 8501 Kortrijk

Ik doe mee!
familiebarbecue

Op 3 september nodigen we je van harte uit op onze familiebarbecue.

🥂 We heffen samen het glas op de start van een belangrijk politiek jaar en tonen hoe groot het draagvlak is voor een Kortrijk met meer aandacht voor onze kwetsbare natuur, met meer aandacht voor de mens in de stad en met meer zorg voor wie het moeilijk heeft.

🌭 Wij zorgen voor drankje en (vegetarische) braadworsten aan democratische prijzen. Breng je liever je eigen picknick mee? Uiteraard kan dat ook.
De Warande is een plek waar jong en oud zich kunnen uitleven, dus breng gerust je kinderen mee.

📣 Om 12u hebben we ook een belangrijke mededeling. Daarvoor nodigden we vice-premier Petra De Sutter en federaal fractieleider Wouter De Vriendt uit. Uiteraard zijn ze er niet enkel om te spreken, maar ook om te luisteren (of selfies te laten nemen 😉)

🎶 We zorgen voor sfeer, muzikale omkadering en lekker eten en drinken. Als wat jij hoeft te doen, is er te zijn en je vrienen en familie op te trommelen.

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.